dijous, 8 d’agost del 2013

Integració laboral a la convergent

Des de que vaig llegir al diari el passat 1 d'agost que l'Ajuntament de Girona pensava treure la concessió de les zones blaves a MIFAS per donar-la a una multinacional de Madrid, dir que trec foc pels queixals i avisar a ses senyories convergents que  es tapin les molt honorables orelles quan jo baixi a Girona, és dir poc per descriure el que penso i sento des d'aleshores.

Mai m'hagués imaginat que un govern municipal podia caure tan baix: robar la feina a una entitat social sense ànim de lucre que treballa pels discapacitats. Fins ara tenia dubtes si la seva mediocre gestió era inexperiència, 'obtusisme' o simplement el fruit de la improvisació sumada a la prepotència del qui no té sensibilitat ni vergonya. Ara ho tinc clar: es tracta d'un 'me la porta fluixa' i del 'se me'n fot' de les persones que possiblement ratlla la misantropia.

De res ha servit que MIFAS durant 34 anys hagin gestionat correcta i adequadament les zones blaves i així ho reconeguin l'oposició i els anteriors governs municipals ni que els guanys d'aquesta concessió s'inverteixin en projectes socials i facilitin la vida de persones que pateixen discapacitat (PATEIXEN Alcalde, les discapacitats són per tota la vida, però és clar, a vostè, li rellisca...).

I de res servirà estimat govern @ciu que justifiqueu la vostra adjudicació pels criteris econòmics ni que envieu a la regidora a seure una estoneta en una cadira de rodes i fer-se fotos per cobrir la quota mínima d'accessibilitat: estalvieu en persones i projectes socials però llenceu la casa per la finestra amb llumetes-contenidors-quadres i fantasmades diverses. No passin pena. Ens ha quedat clar qui treballa per la ciutadania i a qui se li'n pixa de la ciutadania. 

Ja ens n'hem adonat: a l'abril van canviar les clàusules per adjudicar els contractes i just a l'inici de les vacances d'agost , els hi roben la feina i les il·lusions. 

Tinc els meus dubtes que acabin la legislatura (els hi haig de reconèixer el mèrit immens d'aconseguir que tota l'oposició i les diferents sensibilitats socials i polítiques estiguin d'acord en oposar-se i rebutjar actuacions tan patètiques com aquesta).

 Però n'estic convençuda que les properes municipals ni sa iaia els votarà: potser encara no 'ho han pillat'. Voten les persones, no pas les multinacionals. 


                 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada